2020 Olimpiyat Oyunları’na Kayseri’den Tanıtım Desteği

İstanbul’un olimpiyat oyunlarına adaylığının açıklanmasının ardından tek yürek halinde hareket eden Türkiye’nin birçok şehrinde ve Kayseri’de tanıtımlar hız kesmiyor.
Destek amacıyla hafta sonu Kayseri’de oynanan Spor Toto Süper Ligi ve PTT 1. Ligi’nde şehri temsil eden futbol kulüpleri müsabakalarının başlangıcında 2020 Olimpiyat Pankartı, futbol sahasının ortasına serilerek tanıtımı yapıldı.
İl Müdürlüğü olarak bu tür tanıtımları devam ettireceklerini kaydeden Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Metin Özen, Kayseri’nin bu tür tanıtımlarla İstanbul’un adaylığına desteğini devam ettireceğini belirtti.
Özen, “Geçtiğimiz hafta Türkiye’de sportif bakımdan büyük bir heyecan yaşandı. İstanbul’un 2020 Olimpiyat Oyunları’na adaylığı çerçevesinde Uluslararası Olimpiyat Komitesi adaylık değerlendirme komisyon üyeleri 4 gün boyunca İstanbul’u ziyaret etti ve incelemelerde bulundu. İstanbul, komisyon üyelerinin diğer iki aday şehir olan Tokyo ve Madrid gezilerinden sonra son duraklarıydı. Bizlerde Kayseri olarak, spor organizasyonları yapmaya alışık ülkemizin 2020 Olimpiyatlarını yapacağına canı gönülden inanıyoruz. Bu çerçevede ilimizin futbol temsilcilerinin müsabakalarında 2020 Olimpiyatları ‘Birlikte Köprüler Kuralım’ pankartını açtık. 2020 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları’nın İstanbul’da yapılacağına inanıyor ve destekliyoruz.” diye konuştu.

Bir yanıt yazın