Talas, Melikgazi, Kocasinan, Yahyalı belediye haberleri (11.09.2021)

TALAS’TA OKUL SERVİSLERİ DEZENFEKTE EDİLİYOR

Talas Belediyesi, okulların yüz yüze eğitime başlamasıyla birlikte temizlik ve hijyen çalışmalarını genişletti. Pandemi ile birlikte okul içleri ve çevresinde başlattığı temizlik faaliyetlerine şimdi de okul servislerinin hijyeni ve dezenfeksiyonu eklendi.

Talas Belediyesi tarafından başlatılan çalışmayla ilçe genelince hizmet veren bütün öğrenci servislerinin dezenfeksiyonu gerçekleştiriliyor. Rutin aralıklarla yapılan uygulamayla araçların içerisinde öğrencilerin dokunması muhtemel alanlar özenle dezenfekte ediliyor.

2 ekip ve 11 personel tarafından özel dezenfektanlarla yapılan temizliğin ardından ULV yöntemi ile dezenfeksiyon işlemi tamamlanarak öğrencilerin virüsten korunması için uygun ortam oluşturuluyor.

Temizlik işlemlerinin ardından servis şoförlerine içerisinde dezenfektan ve maske setinin bulunduğu hijyen çantası hediye ediliyor.

Konuyla ilgili konuşan ve memnuniyetini dile getiren Talas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı Cüneyt Koçakel, Talas Belediyesi’nin yürüttüğü hijyen çalışmalarının yerinde bir hizmet olduğunu ifade etti. Pandemi sürecinde belediyenin bu tür çalışmaları rutin olarak devam ettirdiğini hatırlatan Koçakel, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a teşekkür etti.

Başlatılan dezenfeksiyon çalışmalarından ve hijyen paketinden dolayı memnun olduklarını ifade eden servis şoförleri de Başkan Yalçın’a teşekkürlerini iletti.

KOCASİNAN’DA ‘YÜZDE 100 EKOLOJİK PAZAR’IN 2’NCİSİ AÇILIYOR

Kocasinan Belediyesi öncülüğünde sağlıklı ürünlerin üretim ve tüketimini teşvik için kurulan ‘Yüzde 100 Ekolojik Pazar’ın 2’ncisi 15 Eylül Çarşamba günü Yenimahalle’de açılıyor. Sertifikalı ve doğal ürünlerin satışı yapıldığı pazarın; Kayseri’de tek, Türkiye’de ise sayılı olduğu belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, vatandaşların yoğun isteği üzerine Erciyesevler’ den sonra Yenimahalle’de açılacağını söyledi.

Kocasinan Belediyesi öncülüğünde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Kapadokya Organik Tarım Üreticileri Birliği Derneği (KAPTAR) ve Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği’nin katkıları ile hazırlanan ‘Yüzde 100 Ekolojik Pazar’, vatandaşların yoğun isteği üzerine Erciyesevler ’den sonra Yenimahalle’de açılıyor. Erciyesevler Mahallesi’nde her hafta pazar günü açılan ‘Yüzde 100 Ekolojik Pazar’, bu sefer ise Yenimahalle’de Çarşamba günü vatandaşlarla buluşacak. Noter huzurunda 13 Eylül Pazartesi Günü saat 16:00’da Kocasinan Belediyesi Meclis Salonu’nda 45 sertifikalı üreticinin yerleri belirlenebilmesi için kura çekimi gerçekleşecek.

Sağlıklı beslenmenin en iyi yolunun ekolojik pazar ve organik ürünlerden geçtiğini belirten Başkan Çolakbayrakdar,  insan ve toplum yararına olan çalışmalar yapmaya gayret ettiklerini vurgulayarak “Kocasinan Belediyesi olarak organik tarım konusunda üzerimize düşen her türlü görevi başarıyla yerine getirmeye çalışıyoruz.  Özellikle sağlıklı toplum, sağlıklı nesil ve sağlıklı yarınlar oluşturmak adına organik ürünlerin üretimine ve tüketimine her zaman destek oluyoruz. Bizim insana hizmet eden belediyecilik anlayışımızın yanı sıra, en önemli görevlerimizden bir tanesi de tabi ki insanımızın sağlığını desteklemektir. Bu çerçevede geleneksel hale getirdiğimiz organik pazarımızın ikincisi Yenimahalle’de hemşehrilerimizle buluşacak. Diğer hizmetlerimiz gibi bu tür çalışmalara öncülük edip, ülkemiz ve şehrimize örnek işler yapmaya devam edeceğiz. Gayretimiz, ülkemiz ve şehrimizin içindir.” ifadelerine yer verdi.

BAŞKAN PALANCIOĞLU ESNAF ZİYARETİ YAPTI

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ve AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke ile birlikte Hürriyet Mahallesi esnafını ve Pazar yerini ziyaret ederek esnafa hayırlı kazançlar dilediler.

Esnafın taleplerini dinleyerek bereketli kazançlar dilediklerini söyleyen Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Cuma namazını Çorakçılar Camisi’nde eda ettikten sonra Sayın Bakanımız Taner Yıldız ve AK Parti Melikgazi İlçe Başkanımız Gökhan Ülke ile esnaf ziyareti yaptık. Şimdi de Hürriyet Pazar’ındayız, pazarımızı geziyoruz. Tüm esnafımıza hayırlı, bereketli kazançlar dileriz. Cenab-ı Allah sağlık sıhhat huzur içerisinde nice cumalara ulaşmayı nasip etsin. Tabii pandemi dönemini yeni yeni aşıyoruz. İnşallah aşıların herkes tarafından yapılmasını ve herkesin aşı olmasını tavsiye ediyoruz. Bu sayede çok daha rahat günler bizi bekliyor. Esnafımızı ziyaret ettik, onların ihtiyaçlarını dinledik. İnşallah bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğiz.” dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ise, “Pazarda pandemi koşullarına uygun alışveriş yapılıyor. Belediyemiz de hem ürünleri hem de alınan tedbirleri denetliyor. Müthiş bir düzen ve temizlik var. Nizamlı ve intizamlı bir Pazar yeri. Çalışmalarından dolayı da Melikgazi Belediyemize teşekkür ederim.” diye konuştu.

YAHYALI TÜRK FUTBOLUNUN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYOR

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk’ün fahri başkanlığını yaptığı Yerköyspor Futbol Akademisi’nde eğitim alan minik futbolcular Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezine hafta sonu eğitimine gittiler.

Yahyalı Belediyesi önünden minik futbolcuları uğurlayan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk; “ Geleceğimizin milli yıldızlarını ilçemizden çıkarmak istiyoruz. Akademi’de 100 ‘den fazla minik öğrenci eğitim alıyor. Çocuklara sahip çıkarsanız çocuklar sizindir. Onlara pırıl pırıl bir gelecek sunmak 7/24 çalışıyoruz” dedi.

AK Parti Yahyalı İlçe Başkanı Esat Türkmenoğlu, Yerköy Spor Kulüp Başkanı Hacı Yusuf Şahin ve SGK Müdürü Berat Tolga Turaç’ın da katıldığı uğurlama töreninde konuşan Başkan Esat Öztürk; “Bugün belediyemiz ve Yerköyspor Kulübümüz açısında mutlu bir tabloyla karşı karşıyayız. 7-8 yıldan beri çocuklarımıza verdiğimiz emeğin karşılığını almaya başladık. Yerköyspor Futbol Akademisi U-14 takımını Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ne uğurlayacağız. Çocuklarımız orada kamp yapıp eğitim alacaklar. Gerek yurtiçi gerekse yurtdışında mücadele eden spor kulüplerinin gözdesi olan bir tesisi Kayseri’ye kazandıran Memduh Büyükkılıç Başkanımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca akademimize maddi ve manevi yardımlarda bulunan herkese, bizlere güvenerek çocuklarını gönderen velilerimize teşekkür ediyorum. Belediyecilik sadece yol, kaldırım, park bahçe yapmak değil. Belediyeciliğin kapsamı oldukça geniş. İlçemizdeki gençlerimizin spor ile olan alakaları bizleri de ilgilendiriyor. Bizde her türlü imkânı onlara sunmaya çalışıyoruz. Gençlerin üzerinde emekleri çok fazla olan Yusuf Şahin Başkanımıza, Berat Turaç Müdürümüze, AK Parti İlçe Başkanı Esat Türkmenoğlu’na ve kulüp hocalarımıza şükranlarımı sunuyorum. Böyle imkânlar bizim zamanımızda yoktu. Bu gençler gelecek vaat ediyor. Hepsini alınlarından öpüyorum.” Diye konuştu.

TALASGÜCÜ SEZONU AÇTI

Talasgücü Belediyespor, 2021-2022 sezonu açılışını yaparak ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Talasgücü Belediyespor, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Kulüp Başkanı Yunus İloğlu, AK Parti ve MHP ilçe yöneticilerinin de katıldığı törenle ilk antrenmanını yaparak yeni sezon çalışmalarına başladı.

Teknik Direktör Halil Aslan nezaretinde gerçekleşen antrenmanda sarı lacivertliler, başarılı bir sezon geçirme hedefinde.

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Halil Aslan, hedeflerinin kupa olduğunu belirterek, “İnşallah bu sezon, takımımızı 3. Lig’e çıkarmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.  Arkadaşlar da gerekeni yapacaklardır. İnşallah bu sezon size bir kupa takdim edeceğiz.” dedi.

“TEMEL PRENSİP: HERKES İŞİNİ İYİ YAPACAK”

Daha sonra konuşan Talasgücü Belediyespor Onursal Başkanı ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, temel prensiplerinin herkesin işini iyi yapması olduğunu ifade ederek şunları söyledi: “Öncelikle sezonumuz hayırlı olsun, bizim prensibimiz şudur: ‘Herkes iyi iş yapacak, işini iyi yapacak.’ Bir zincir en zayıf halkası kadar sağlamdır. ‘Bir halka koptu mu zincir koptu’ denir. Biz çalışma prensibimizi belediyede böyle koyduk.”

Futbolcuların öncelikli iki görevlerinin olduğunu kaydeden Başkan Yalçın, “Sizler bizim kardeşimizsiniz. Sizin iki göreviniz var. Birincisi kendiniz için oynayacaksınız. İkincisi de sizi rol-model olarak gören sizin tanıştığınız ve tanışacağınız futbolculuğu hedef olarak kendine belirleyenlere örnek olacaksınız. Bu çok önemli. Bunun anlamını siz benden daha iyi idrak edersiniz. Biz burada futbol oynarken tribünlere oynamayacağız. Futbolun hakkını vereceğiz. Futbol önce yürekle, sonra zihinle sonra da ayakla oynanır.” diye konuştu.

Konuşmasında “Herkes elini taşın altına koymalı” ifadelerini kullanan Başkan Yalçın, “Futbolu gelecek kuşaklara aktarmada önemli görevler yapacağınızı ve yapacağınız bütün gayretin ve alacağınız başarıların sizin şahsınıza çok şeyler katacağını hatırlatmak istiyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

BAŞKAN YALÇIN’DAN ARDIÇ VE KAMBER’DE YATIRIM TURU

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın kırsal mahallelere yönelik başlattığı değerlendirme ziyaretleri devam ediyor. Başkan Yalçın’ın bu haftaki durağı Ardıç ve Kamber mahalleleri oldu.

Başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de yer aldığı ekiple birlikte kırsala adeta çıkarma yapan Başkan Yalçın, ilk olarak Ardıç Mahallesi’nde belediye tarafından yapılan çalışmaları ve yapılması planlanan projeleri Muhtar Alper Solak ile birlikte yerinde gördü.

Mahalle sakinlerinin yakın ilgisiyle karşılanan Başkan Yalçın ve beraberindekiler, yörede üretilen karpuz ve domates ikramını tattı.

Mahalleye yapılan yol, asfalt ve kilit parke hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti belirten bir süt toplayıcısı, “Hizmetlerinizden dolayı ellerinize sağlık. Bizi tozdan kurtarıyorsunuz. Teşekkür ederim.” dedi.

Ardıç gezisinin ardından Kamber Mahallesi’ne geçen Başkan Yalçın, burada mahalle girişinde bulunan ve Talas’ın tek un değirmenini işleten Şahin ailesinin misafiri oldu.

Mahallelinin sıcak ve samimi karşılamasına aynı şekilde karşılık veren Başkan Yalçın, kıraathanedeki vatandaşlarla bir süre çay içip sohbet etti. Vatandaşların Kamber-Çatakdere yolu ile yapımı süren diğer yollarla ilgili talebi üzerine Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bayer Özsoy ile cep telefonuyla görüşen Başkan Yalçın, çalışmaların hızlandırılacağı sözünü verdi. Çözüm odaklı bu yaklaşımı için Kamber Muhtarı Ömer Navruz ve vatandaşlar Başkan Yalçın’a teşekkür etti.

Başkan Yalçın inceleme gezisi sırasında Ümmühan ve Hasret Eğriçimen çiftinin bir süre önce dünyaya gelen üçüz bebeklerini kucağına aldı. Birinin hastanede tedavisi süren bebekleri seven Başkan Yalçın, aileyi tebrik etti.

“TALAS SİZİN GİBİ BİR BAŞKAN GÖRMEMİŞTİR”

Yaklaşık 25 yıldır bölgeye toptancılık hizmeti sunan Sorma Al Gıda işletmecisi Tayfun Çetinkaya, 20’si Talas bölgesinde 40 köyü gezdiğini belirterek, “Yüzünüz diye demiyorum. Göreve geldiğinizden bugüne Talas sizin gibi bir başkan görmemiştir. Özellikle köylere desteğinizi, yatırım ve hizmetleri inkar eden aslını inkar etmiş olur.” diye konuştu.

Başkan Yalçın’ın gezisi sosyal tesise çevrilmesi istenilen eski okul binasındaki incelemelerin ardından sona erdi.

ARABALI SİNEMADA BU HAFTA “TENET” GÖSTERİMDE OLACAK

“Arabalı Sinema Günleri” etkinliği ile en güzel filmleri sinema severlerle buluşturan Melikgazi Belediyesi bu hafta Tenet filmini gösterime sunuyor.

Mix AVM arkasında 11 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 20.00’de başlayacak olan etkinlikte aşı durumu ve PCR testi kontrolü yapılacak.

Christopher Nolan’ın büyük beğeni toplayan son filmi “Tenet” filminin izleyici ile buluşacağını söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Gişe rekorları kıran ve herkesin hafızasında yer alan unutulmaz filmleri izleyicisiyle buluşturmaya devam ediyoruz. Tenet filmi 11 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 20.00’de gösterimde olacak. MİX AVM arkasında gerçekleşecek olan programa katılımlarınızı bekliyoruz. Etkinlik girişinde aşı durumu ve PCR testi kontrolü yapılacaktır. Belirli sayıda otomobilin girişine izin verilecek etkinliğe katılmak isteyenlerin 0530 253 91 91 numaralı WhatsApp hattından randevu alması gerekiyor. Etkinlik günü randevu alan ve listeye alınmış kişilerin araçlarıyla arabalı sinema etkinliğinin yapıldığı alana girişine izin verilecek. Köşk Mahallesi Mustafa Şimşek Bulvarı Mix AVM arkasındaki etkinlik alanında düzenlenecek arabalı sinemada sinemaseverler arabalarından inmeden güvenli bir şekilde sinema keyfi yaşayacak. Filmin sesi frekans aracılığıyla arabaların hoparlörüne verilecek. Büyük ilgi gören arabalı sinema etkinliğimiz hava şartları müsaade ettiği sürece her hafta devam edecek.” dedi.

YÖRESEL GELENEK ‘MELİKGAZİ SALÇA GÜNLERİ’NDE YAŞATILIYOR

Melikgazi Belediyesi olarak altyapı ve üst yapı çalışmalarında olmak üzere sosyal kültürel alanda da birçok proje gerçekleştiren Melikgazi Belediyesi salça günleri devam ediyor.

Bu kapsamda 1.309 kişi Melikgazi Salça Günleri’ne katılarak kışlık hazırlığını tamamladı.

Belediye olarak geleneği devam ettirdikleri için mutlu olduklarını söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Yol, asfalt, kaldırım, kültür merkezleri, sağlık ocakları ve okullar kadar vatandaşlarımızın yüzünü güldürecek te farklı projeler yapmaya çalışıyoruz. Gelenek göreneklerimizi yaşatmak için çalışmalar yapıyoruz. İlçemizde iki ayrı bölgede salça kaynatma günleri düzenledik. Salça kaynatma esnasında oluşan duman ve isin komşularımıza rahatsızlık vermesinin önüne geçmek için her yıl olduğu gibi bu yılda özel alanlar oluşturduk. 23 Ağustos’ta Mimarsinan Evliyalar Bölgesinde başlamıştık. 30 Ağustos’ta ise Belsin Kocatepe Mahallesi’nde başladığımız salça günleri devam ediyor. Şimdiye kadar 1.309 kişi Melikgazi Salça Günleri’ne katılarak kışlık hazırlığını yaptı. Salça Günleri’nde Melikgazililer zahmet çekmeden kışlık hazırlıklarını yapıyor. Salça döneminde vatandaşlarımızdan çok fazla şikâyet alıyoruz. Binaların arasında vatandaşlarımız eski geleneklerini sürdürerek salça kaynatıyorlar. Buda hem çevre kirliliği oluşturuyor hem de çok şikâyet geliyordu. Bu etkinlik ile bunun önüne geçiyoruz. 12 Eylül’de sona erecek olan ‘Melikgazi Salça Günleri’ne kışlık salça hazırlığınızı yapmanız için bekliyoruz.” dedi.

MELİKGAZİ’DE REKOR HİZMETLERE BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ

Melikgazi Belediyesi Kazım Karabekir Mahallesi’nde hayırsever işbirliği ile yapımına başlayacağı Şükriye Yakıcı- Fatma Çetiner Aile Sağlığı Merkezi’nin temelini attı. Rekor hizmetlerin yapıldığı Melikgazi’de şuana kadar 3’ü proje aşamasında olmak üzere 7 aile sağlığı merkezi planlandı.

Temel atma programı İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Ahmet Özyalçın’ın katılımı ile pandemi şartlarına uygun olarak gerçekleştirildi.

2024 yılına kadar Melikgazi’de sağlık ihtiyacı kalmayacağını hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Türkiye sağlık konusunda dünyanın en iyi konumunda olan ülkelerinden. Türkiye bu sağlık alt yapısını giderek güçlendiriyor. Kazım Karabekir Mahallesinde kentsel dönüşüm çalışması yoğun bir şekilde devam ediyor. Burada sadece sağlık ocağının temelini atmıyoruz, hem okul yapıyoruz hem yeni parklar ve yollar kazandırdık.  Burada kentsel dönüşümle nüfus bayağı arttı. Mahalle içinde hizmet alımı artsın diye buraya birde sağlık ocağı yapmaya karar verdik. Hayırseverlerimizle el birliği ile bu işe başladık. Yaklaşık 3 milyon TL’ye mal olacak ve ismini Şükriye Yakıcı- Fatma Çetiner olarak verdiğimiz sağlık merkezimizi inşallah çok kısa sürede bitireceğiz. Asıl gayemiz olan okul, cami, sağlık merkezi gibi yatırımları belediye de asli görevimiz olmadığı halde yapıyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın hizmet almasını sağlamak. Şuanda Melikgazi’mize hayırseverler tarafından yoğun bir talep var. Çünkü biz onları baş tacı yapıyoruz. Ve hızlıca projemizi hayata geçiriyoruz. Şuanda rekor sayıda aile sağlığı merkezi, sosyal tesis, okul cami ve Kur’an kursu yapıyoruz. Yaklaşık 40’a yakın tesisi hayata geçiriyoruz. Bunlardan 7’si aile sağlık merkezi. 2024’e kadar Melikgazi’de sağlık ihtiyacı kalmayacak. Yeter ki vatandaşlarımız mahalle içinde hizmet alsınlar. Bu yüzen mahalle okulları, mahalle sağlık ocakları yapıyoruz. Şükriye Yakıcı- Fatma Çetiner Aile Sağlığı Merkezi’nin ilçemize ve Kazım Karabekir Mahallemize hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli ise, “Allah hayırla tamamlamayı nasip etsin. İşbirliğinden dolayı Mustafa Palancıoğlu Başkanımıza ve ekibine teşekkür ederiz. Bizim ne sorunumuz varsa gerçekten çok yakından ilgileniyorlar. Biz yerel yönetimlerle çalışmayı önemsiyoruz. Temelini attığımız sağlık merkezimizin hayırlara vesile olmasını dilerim.” diye konuştu.

Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Şeref Bölükbaşı da mahallesinde büyük bir ihtiyacı karşılayacak olan sağlık merkezinin hayırlı olmasını diledi.

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “HİZMETLERİMİZLE MAHALLELERİMİZİN KADERİ DEĞİŞİYOR”

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, muhtarlar toplantıları kapsamında merkez mahalle muhtarlarıyla son bölge toplantısını gerçekleştirdi. Yapılan hizmetlerle mahallelerin kaderinin olumlu yönde değiştiğini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşlara daha yaşanabilir konforlu bir çevre sunabilmek için bu toplantıların önemli ve değerli olduğuna işaret ederek, daha güzel bir Kocasinan için hizmet ürettiklerini söyledi.

Gülpark Sinan Cafe’de gerçekleştirilen toplantıda konuşan Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’ın tüm mahallelerini güzelleştirmeye, değiştirmeye devam ettiklerini ifade etti. Muhtarlarla sohbet edip, taleplerini dinleyen Başkan Çolakbayrakdar, Her mahallenin ihtiyacına göre yatırım yaptıklarını belirterek “Merkez mahalle muhtarlarımızla son bölge toplantısını gerçekleştirdik. 7’nci bölge toplantısı çerçevesinde Mevlana, Yenimahalle, Sümer, Seyrani, Yakut, Zümrüt, Hoca Ahmet Yesevi, Saraybosna, Yeşil, Boztepe ve Sancaktepe Mahallesi muhtarlarıyla bir araya geldik. Muhtarlarımızın hem taleplerini hem de vatandaşlar tarafından bize aktarılan konuları ela aldık. Özellikle toplantımız, yılsonu itibariyle yapılması gereken çalışmaları tamamlamak ve eksikleri gidermek içindir. Bu yıl için hedeflerimizi tamamladık ama yeni ihtiyaçlar olabilir. Bundan dolayı hemşehrilerime daha yaşanabilir konforlu bir çevre sunabilmek için bu toplantılar önemli ve değerlidir. Vatandaşlarımızla iletişim köprümüz olan muhtarlarımız, hemşehrilerimin isteklerini doğru bir şekilde bize aktardıkları için teşekkür ediyorum. Bizlerde hemşehrilerime hizmet ulaştırabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada mahallelerimizin ihtiyaçlarını aciliyetine göre birer birer yerine getirmeye devam edeceğiz. Her bir mahallemizin kendine göre farklı talep ve istekleri var. Bu doğrultuda daha güzel bir Kocasinan için hizmet üretiyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Mahalle Muhtarları ise toplantının verimli ve güzel geçtiğine dikkat çekerek, “Başkanımız Sayın Ahmet Çolakbayrakdar, mahallelerimizin geleceğine yatırım yapıyor. Kocasinan’da yaşamanın her zaman ayrıcalığını yaşıyoruz. Kalıcı hizmetlerinden dolayı Sayın Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ederiz.” diye konuştu.