Kayserili Spor Adamları Erciyes’te Buluşuyor

zKayseri Spor Adamları Derneği’nin Erciyes‘teki bir tesiste düzenlediği toplantıda, Kayseri‘de spor yapmış ve yaptırmış, Kayseri sporuna yön vermiş pek çok isim bir araya gelecek.

Toplantıyla ilgili bilgi veren Kayseri Amatör Kulüpler Spor Federasyonu Kurucu Başkanı ve Kayseri Spor Adamları Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Halil Severcan, Kayseri‘de bulunan spor adamları olarak bir araya geldiklerini, Kayseri sporuna maddeten ve manen emek ve gönül vermiş, spor yapmış, yaptırmış, gerek Kayseri gerekse Türk sporuna hizmet etmiş spor adamlarını bir çatı altında toplamak istediklerini bildirdi. Severcan, “Bu amaçla Kayseri Spor Adamları Derneği’ni kurduk. Derneğimiz şu anda kuruluşunu tamamlamış olup, 12 Ocak 2014 Pazar günü saat 17.00’de Kayseri‘deki spor adamları onuruna Erciyes Kardanadam Tesisleri’nde yemekli bir sohbet toplantısı düzenlemiş bulunuyoruz. Toplantımıza, Kayseri‘de spor yapmış, yaptırmış spor adamlarını davet ettik. Öyle zannediyorum ki, Kayserili spor adamları, bu işin duayeni olmuş kişiler, yemeğimize iştirak edecekler, sohbet edecekler, tabiri caizse halleşecekler, dertleşecekler. Bu güzel ortamın devam etmesi için de Derneğimize üye olup destek vereceklerdir. Derneğin, Kayserimize ve Türkiyemize hayırlı Uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Kayseri Spor Adamları Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi ve eski futbol antrenörü Fehmi Kuş ise Kayseri‘de spora emek ve gönül vermiş insanların bir bütünlük sağlamaları ve Kayseri sporunda yeni hizmet hamleleri yapabilmeleri adına bir araya geldiklerini ifade ederek, “Bu yemeğimize bütün sporseverler davetlidir. Spor yapmış, yaptırmış bütün spor adamlarını, spor gönüllülerini toplantımıza bekliyoruz. Toplantımız için Kayseri Büyükşehir Belediyesi arkasındaki Sinema Onay önünden otobüs de kalkacaktır. İsteyenler, otobüsle de yemeğe gelip katılabilirler. Otobüs, saat 16.00’da hareket edecek” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın