Kenanoğlu, toplu ulaşımda ki toplu eziyete dikkat çekti

Melikgazi Belediyesi Meclis Üyesi Adnan Kenanoğlu son günlerde hafta içi ve hafta sonu özellikle gündüz belli saatlerde, tramvaydaki yoğunluk ve eziyete dikkat çekerek, önlem alınmasını istedi. Kenanoğlu şunları söyledi.

“Sn.Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Ulaşım eziyeti. Vatandaşlardan gelen yoğun şikayetler üzerine raylı sistem duraklarında görüntü için izin alarak seslerini duyurmak istiyorum.

Saat 13.30 Organize/ İldem hattı Belsin duraklarının yoğunluğu oldukça kalabalık kadın erkek çocuk engelli vatandaşlar duraklarda gelen araçlara binememekte veya araç içerisi çok kalabalık araç filomuzun sayısı fazlalaştı araç geçme zaman dilimi 6-8 dk arası seferler düzenlenmekte. Sabah Öğle ve mesai bitimi saatlerinde teknik imkanlar el veriyorsa 4 dk da bir araç geçerse ulaşım daha kolay bir duruma gelecektir.
Nüfusumuz 1.5 Milyon iken Ulaşım sıkıntısı çekiyoruz.
Her yıl % 10 oranında nufus artışı olan ilimizde 5 yıl içerisinde 2 Milyonu aşacağız. İleriye dönük planlamalar için daha evvelde önerdiğim  taksi  dolmuş
ve belli güzergahlarda trafiği etkilemeyecek şekilde midübüs kaçınılmaz uygulamadır.Ulaşım Aş Yetkililerinin önlemler almasını önemle belirtiyorum.”