Kayseri’de 6 uyuşturucu operasyonu, 19 yakalama, 9 tutuklama

Kayseri Emniyet Narkotik timleri son iki günde yaptığı  6 operasyonda, çeşitli uyuşturucu, suç aletleri ile birlikte 19 şüpheliyi yakaladı.

Narkotik timlet, TCK188 ve TCK 191 Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve kullanmak Suçları kapsamındaki operasyonda, oplam  1 kilo 73 gram Metamfetamin maddesi, 17 Gr Eroin, 2 Gr Esrar maddesi, 66 adet kullanımı reçeteye tabi olan sentetik hap çok sayıda hassas terazi, 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirdi.

Kayseri il Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Kayseri ili genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan operasyonlarda doğu ve Adana Mersin ve İstanbul illerinden Kayseri iline yüklü miktarda uyuşturucu madde getirerek il genelinde torbacı diye tabir edilen şahıslar aracılığıyla uyuşturucu madde ticareti yapmaya çalışan toplamda 19 uyuşturucu madde tacirine yönelik operasyon düzenledi. İl genelinde son iki gün içerisinde 6 ayrı operasyon gerçekleştirildi. Bu operasyonlarda toplam 19 şüpheli şahıs yakalanarak narkotik suçlarla mücadele şube müdürlüğünce gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların ikametlerinde araçlarında ve üzerlerinde yapılan aramalarda toplam 1 kilo 73 gram metamfetamin maddesi,17 Gr Eroin, 2 Gr Esrar maddesi ve 2 Ruhsatsız Tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslardan 9 şahıs çıkarıldıkları adli mercilerce Tutuklanarak Cezaevine teslim edildi, 10 şüpheli şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.