2021 Tüm Emekliler Sendikası Kayseri şubesinde Metin Karakaya dönemi

2021 Tüm Emekliler Sendikası Kayseri Şubesi 1. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Divan Başkanlığını Ali Aydın’ın yaptığı  Beydağı Derneği salonundaki genel kurulda, Metin Karakaya Şube başkanlığına getirildi Ali Aydın ‘Dilerim emekliler için bu zor yılları hep birlikte omuz omuza vererek aşarlar, haklarını alırlar. Yeni göreve seçilen Metin Karakaya başkanıma ve yönetimine başarılar dilerken, bu sendikanın kuruluşundan bu güne kadar büyük emekleri olan Recep Akın başkanıma da şükranlarımızı sunuyoruz’dedi.

Genel kurula milletvekili Çetin Arık,  CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Gonca Yelda Orhan, CHP İl Başkanı Ümit Özer, KİGDER Başkanı Sema Karaoğlu, CHP yönetim kurulu üyesi Aşkın Genç ile bazı STK  temsilcilerine katıldı.

Tek liste ile  yapılan genel kurulda  Metin karakaya’nın yönetiminde;mustafa Cura, Nihal Günaydın, Aslan Aslankaya, Deniz Göktepe,Leyla Karaduman, Faruk Tan, Denetim kurulunda Mahmut kılıç, Rifat bahadır, Kadir Nalbantoğlu,  Disiplin kurulunda  Nidayet kılıç, Yücel Mert, Hasan Yanıklar, Üst Kurulda Metin Karakaya, Hidayet kılıç, Hacı Çevik, Nihal Günaydın, Recep Akın, Hasan hüseyin Tekcan, Mustafa Cura, Leyla Karaduman,  Aslan Aslankaya yer aldı.