Oylarını böyle kullandılar…

VALİ GÜNAYDIN, SAKİN ORTAMIN DEVAMINI İSTEDİ

Vali Şehmus Günaydın Kocasinan Mehmet İlgü İlkokuluna oyunu kullanmak için eşi ile geldi ve 2146 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Şehmus Günaydın, “Seçimler demokrasimizin temel taşıdır ve güven içinde gerçekleşmesi de hepimizin görevidir. İlimiz genelinde, yaklaşık 4 bin 363 güvenlik görevlimizle beraber güvenlik tedbirlerini almaya gayret ediyoruz. Umuyorum ki seçim sonuçlanana kadar, hepimiz üzerimize düşeni yaparız ve sakin bir şekilde bu seçimi tamamlarız. Seçimin ilimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu sakin ortamın sağlanması için vatandaşların ve siyasi parti yöneticilerinin bizlere destekleri çok önemliydi. Bu sağduyuları için hepsine çok teşekkür ederim” dedi ve ikram edilen lokumu yedi.

BÜYÜKKILIÇ: SAĞDUYU KAZANACAK.
‘Cumhur  ittifakı’nın AK partili Byükşehir Belediye başkan adayı, Melikgazi Belediye başkanı Memduh Büyükkılıç, ‘Demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan sandıklarda bugün inşallah sağduyu kazanacak’ diyerek kullandı. Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve teşkilat mensuplarının iştirakleri ile Erenköy Mahallesi’nde bulunan Özkar Uygulamalı Özel Eğitim Okulu 1220 nolu sandıkta eşi Dr. Necmiye hanım ve oğlu Mehmed Enes ile birlikte tercihini yaptı ‘ Söz sırası artık Kayseri’mizin kadirşinas insanlarında. Sandıktan çıkacak sonucun ülkemize, şehrimize, milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum’ dedi.

DURSUN ATAŞ: Kazanan Kayseri ve Türkiye olsun

Bu seçimde de oyunu Pınarbaşı ilçesindeki  Çok Proğramlı Lise’de bulunan 1131 nolu sandıkta kullanan  ‘Millet ittifakı’nın İYİ parti Büyükşehir Belediye başkan adayı-milletvekili Dursun Ataş “Oyumuzu kullandık. Seçimin, dostluk, kardeşlik ve barış içinde geçmesini, kazananın Kayseri ve Türkiye olmasını dilerim” dedi.

MUSTAFA YALÇIN: “Ülkemize, şehrimize ve Talas’ımıza hayırlı olsun”

AK Parti Talas Belediye Başkan adayı Mustafa Yalçın, eşi Filiz Yalçın ve kızı Seda Yalçın Demir ile birlikte oyunu kullandı. İyi bir kampanya dönemi geçirdiklerini ifade eden Yalçın, “Seçimler, şehrimize, ilçemize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, ilçede bulunan Reşadiye İlkokulunda bulunan 1246 nolu sandıkta oyunu kullandı. Seçim kampanyası boyunca her kesimden vatandaşla kucaklaştıklarının altını çizen Mustafa Yalçın, “Seçimler hepimize hayırlı olsun.  Talasımıza, Kayserimiz ve ülkemizde önemli bir seçim atmosferindeyiz. Kazasız ve belasız bir seçim olmasını temenni ediyoruz. Devletimizin bölünmez bütünlüğü ile alakalı her şeyi söyledik. Biz de 100 ağartan projelerimiz adı altında Talas ile ilgili projelerimizi anlattık. Çalmadığımız kapı kalmadı, herkesi ziyaret ettik. Vatandaşlarımıza kendimizi tanıtmaya çalıştık” ifadelerini kullandı.

Demokrasinin önemine de vurgu yapan ve Basın mensuplarına da teşekkür eden Yalçın, “Basın mensupları da hep yanımızda oldular. Tüm basın mensuplarımıza da teşekkür ediyorum. Demokrasi iyi ki var. Oy kullanmak, sadece oy pusulasını sandığa atmak değil. Oy kullanmak, hayrı ve şerri insanın kendi eliyle tercih etmesi demektir. Bu bakımdan herkesin sandığa gitmesi ve pazardan 1 kilo domates alırken, ayakkabısını alırken gösterdiği özeni göstermesi gerekir. Demokrasi ve cumhuriyetimiz iyi ki var. Devlet adamlarımıza yapacakları hayırlı işlerde şimdiden başarılar diliyorum. Ben de nasip olursa 1 Nisan’dan itibaren Talas’ta yeni bir nefes yeni bir başarı olarak arkadaşlarımızla birlikte çalışmalara başlayacağız “ diye konuştu.

İSMAİL TAMER: HAYIRLARA VESİLE OLSUN

Oyunu Melikgazi ilçesi Mustafa Özdal ilkokulu’nda kullanan  milletvekili İsmail Tamer ‘hayırlara vesile olsun’ dedi. Tamer, sandık görevlileri, seçmen ve vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan Çelik, oyunu seçimlerin hayırlı olması temennisiyle kullandı

“MÜKEMMEL BİR SEÇİM DÖNEMİ GEÇTİ”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, oyunu eşi ve çocuklarıyla birlikte kullandı. Başkan Mustafa Çelik, Kayseri’de mükemmel bir propaganda döneminin geçtiğini belirtti ve seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, oy kullanmak için Gültepe Mahallesi’ndeki Mehmet Miraboğlu İlkokulu’na saat 12.30’da geldi. Başkan Çelik’e, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve il yönetimi tam kadro eşlik etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, eşi İkbal Çelik ve çocuklarıyla birlikte 1373 no’lu sandıkta oy kullandı.

Hayırlı olması dileğiyle oyunu kullanan Başkan Çelik, oy verdikten sonra sandık görevlilerine kolaylıklar diledi ve oy kullanmak için gelen vatandaşlarla selamlaştı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, okul çıkışında kısa bir açıklama yaptı. Demokrasinin kurallarına uygun bir şekilde ve hoşgörü içinde mükemmel bir propaganda dönemi geçirildiğini ifade eden Başkan Çelik, “Kayseri’de propaganda döneminde bugüne kadar bir sıkıntı olmadı. Şu ana kadar oy kullanma işleminde de sıkıntılı bir durum yok. Rabbim kazasız belasız tamamına erdirsin. Sandıktan da bu şehir ve bu ülke için hayırlı olan neyse o çıkacaktır. Sonuçların hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

ÇETİN ARIK VE ÜMİT ÖZER BİRLİKTE OY KULLANDI

CHP Kayseri  milletvekili  Çetin Arık ile CHP il başkanı Ümit Solak Özer, oylarını aynı okul ve sandıkta kullandı.  Hikmet Kozan Ortaokulu’na partililer ile gelen  Arık ve Solak, sandık görevlileri ve vatandaşlarla tokalaştı. Daha sonra oylarını ‘değişim şimdiden hayırlı-uğurlu olsun’ diyerek kullandı.

SEMA KARAOĞLU: SÖZ MİLLETİN

‘Millet ittifakı’nın CHP’li Melikgazi Belediye belediye başkan adayı Dr. Sema Karaoğlu, oyunu Besime Özderici ilkokulundaki sandıkta kullandı. Partililerle okula gelen, seçmenlerle sohbet eden Karaoğlu ‘artık söz milletin. Hayırlı olsun’ dedi.

BAŞKAN ADAYI ÖZDOĞAN OYUNU KULLANDI

Hacılar’da vatandaşlar, Mahalli İdareler seçimi için sandık başına gitti. Hacılar Belediye Başkan Vekili ve Cumhur İttifakı Hacılar Belediye Başkan Adayı Bilal Özdoğan, yapılan seçimin ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Mahalli İdareler seçimi için Hacılar Beğendik Mahallesi Demokrasi Şehitleri İlkokulu 1011 nolu sandıkta eşi Buket Özdoğan ile birlikte oyunu kullanan Başkan Adayı Bilal Özdoğan “Güzel İlçemizin güzel insanlarına hizmet etmek bu güzel ekiplerle birlikte inşallah bizlere nasip olur.” dedi.

YAHYALI BELEDİYE BAŞKANI ESAT ÖZTÜRK ‘HAYIRLI OLSUN’

Yahyalı Belediye başkanı  ve başkan adayı Esat Öztürk oyunu ‘hayırlı uğurlu olsun’ diyerek kullandı. Sabah erken saatlerde oyunu kullanacağı okula gelen başkan Öztürk sandık görevlileri ile tokalaştı, vatandaşlarla sohbet etti ve oyunu kullandı. Öztürk’ü parti ilçe teşkilatı yalnız bırakmadı.

PALANCIOĞLU OYUNU EŞİ VE OĞLUYLA KULLANDI

Talas Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için oyunu eşi ve oğlu ile birlikte kullandı.

Adaylığı açıklandığı günden bu yana gece gündüz demeden daha güzel ve gelişmiş bir Melikgazi için çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Palancıoğlu, oyunu Melikgazi Şükrü Başyazıcıoğlu Ortaokulu 1732 nolu sandıkta eşi ve oğluyla birlikte kullandı.

Oy verdikten sonra konuşan Palancıoğlu, beş yıl Talas’ta güzel bir hizmet dönemi geçirdiklerini belirterek, “Allah seçimleri vatanımıza, milletimize, bütün İslam alemine hayırlara vesile eylesin. Kayseri, Melikgazi önemli. 600 bine yaklaşan nüfusuyla Kayseri’nin en büyük ilçesi. Beş yıl boyunca Talas’a hizmet verdik. İnşallah şimdi de Melikgazi’de, Kayseri’de ve ülkemizde güzel, nitelikli projeler hayata geçireceğiz.” dedi.

Palancıoğlu, demokrasinin önemine dikkat çekerek, “Ülkemizin birliği ve beraberliği önemli. İnşallah 1 Nisan itibariyle bize oy versin vermesin bütün vatandaşlarımızı kucaklayacağız ve beş yıl boyunca birlik, beraberlik içerisinde hizmet edeceğiz. Kazasız, belasız bir seçim dönemi geçirdik ve bugüne geldik. Seçimlere katılımın yoğun olduğunu görmek doğrusu demokrasimiz açısından sevindirici. Türkiye her zaman demokrasisine sahip çıkmıştır. İnşallah 2023, 2053 ve 2071’leri en iyi şekilde görürüz. Özellikle ilk defa bu seçimlerde oy kullanan kardeşlerimiz var. Benim de oğlum ilk kez oy kullandı. Ülkemizin geleceği gençlerimiz. İnşallah en güzel şekilde onlara ülkemizi bırakacağız. Hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Başkan Palancıoğlu’nun eşi Emel Palancıoğlu da, “Seçimler inşallah memleketimiz, milletimiz için hayırlı olur. Göreve her yerde görevdir. Talas, Melikgazi hepsi birdir.” diye konuştu.

AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke ise, yaklaşık üç aydır sahada çalıştıklarının altını çizerek, “Melikgazi bölgesinde çalışmalarımızın karşılığını inşallah alacağız. Sahadaki atmosfer güzel. Bunun seçim sonuçlarına da yansıyacağını düşünüyoruz. İnşallah sonuçlar vatanımıza, milletimize hayırlar getirsin” şeklinde konuştu.

Memduh Uzunluoğlu ‘seçmene güveniyorum’

Pınarbaşı’da ‘Cumhur ittifakı’nın MHP’li adayı Memduh Uzunluoğlu’da  oyunu kullandı.  Oy vereceği okula gelen Uzunluoğlu , seçmene güvendiğini, herkesin sağduyulu ve sorumlu davranmasını istedi ‘Vatana, millete, devlete, Kayseri ve Pınarbaşı’na hayırlı  uğurlu olsun’ dedi.