Politik haberler (07.05.2018)

Başbakan Yıldırım’dan KAYSO’ya Ziyaret

 Çeşitli program ve açılışlara katılmak üzere Kayseri’ye gelen Başbakan Binali Yıldırım Kayseri Sanayi Odası’nı (KAYSO) ziyaret etti.

KAYSO ziyaretinde Başbakan Yıldırım’a Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Milli Eğitim Bakanıİsmet Yılmaz, eski Meclis Başkanı Cemil Çiçek ve TOBB BaşkanıRifatHisarcıklıoğlu Kayseri Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Başbakan ve Bakanların KAYSO’yu ziyaretlerinden onur duyduklarını açıklayan KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, “Sayın Başbakanımız, Bakanlarımız ve TOBB Başkanımız, Meclis Başkanlık Divanımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerimize hayırlı olsun dileklerini ileterek, başarılı bir dönem dilediler” dedi.

Başbakan Binali Yıldırım’ın Kayseri Sanayi Odası’nı ziyaret eden ilk Başbakan olduğunu açıklayan Başkan Büyüksimitci, “Yanlış hatırlamıyorsam, Odamızın tarihinde ilk defa bir Başbakan ziyaretimize geldi. Buda bizi ziyadesi ile onurlandı. İşadamlarımızı ve sanayicilerimizi yalnız bırakmayan, her fırsatta desteklerini açıklayan başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız olmak üzere tüm bakanlarımıza ve TOBB Başkanımıza canı gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

MHP’nin Genç Aday Adayı Ertan Taştan’a Talaslı Esnaflardan Destek

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri milletvekili aday adayı ve Ertan

Taştan Emlak Mülk Ofisi sahibi Ertan Taştan’a tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri milletvekili aday adayı ve Ertan Taştan Emlak Mülk Ofisi sahibi Ertan Taştan’a toplumun çeşitli kesimlerinden gösterdiği medeni cesaretten dolayı çok sayıda tebrik ziyaretleri ve destek geliyor.

Bu kapsamda Talas Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Alaaddin Kayabaşı ve Talas’ta faaliyet gösteren öğrenci servisi işletmecileri, MHP Kayseri milletvekili aday adayı Ertan Taştan’a aday adaylığı konusunda hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Taştan, aday adaylığı süreci ile ilgili bilgilendirmede bulunarak desteklerinden dolayı Talas Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Alaaddin Kayabaşı ve Talas’ta faaliyet gösteren öğrenci servisi işletmecilerine teşekkür etti.

ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN FUTBOL TURNUVASI

Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı tarafından “Şehit Musa Özalkan” Futbol Turnuvası düzenlendi.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’un talimatları ile Ülkü Ocaklarının yeni cephesi olan “Uyuşturucu ile mücadele” projesi kapsamında Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı tarafından başlatılan ve Afrin Harekâtı ilk şehidi olan Şehit Musa Özalkan adına düzenlenen futbol turnuvası tamamlandı.

İlçe, üniversite ve orta öğretim teşkilatları arasında ön eleme maçları yapıldıktan sonra finalistler belli oldu. Finale kalan Ülkü Ocakları Develi İlçe Başkanlığı ve Ülkü Ocakları Pınarbaşı İlçe Başkanlığı arasında hafta sonu oynanan karşılaşmayı Pınarbaşı İlçe Başkanlığı kazanarak turnuvayı birinci, Develi İlçe Başkanlığı ikinci, Kocasinan İlçe Başkanlığı üçüncü ve Hacılar İlçe Başkanlığı ise dördüncü sırada tamamladılar. Final maçının ardından kupa töreni düzenlendi ve ilk üç takıma kupa ve madalyaları takdim edildi.

Düzenlenen kupa töreninde konuşan Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Volkan Çolak, “Genel Başkanımız Olcay Kılavuz Beyefendi’nin öncülüğünde başlatılmış olan uyuşturucuya hayır projesi kapsamında ilimizde şehidimizin adını verdiğimiz bir futbol turnuvası düzenledik. Öncelikle katılan bütün ülküdaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizler her zaman gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Bizler genç kardeşlerimizin her zaman yanındayız, buradan tekrar haykırıyoruz ‘Damarlarınızdaki asil kanı kirletmeyin’ bunun için biz her zaman buradayız. Birinci olan genç kardeşlerimi tebrik ediyorum önemli olan kazanmak değil bunu hepimiz biliyoruz. Kazanan sadece Ülkü Ocakları, ülkücülerdir. Bütün kardeşlerimi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından kazanan takımlara İl Başkanı Çolak tarafından kupa ve madalyaları takdim edildi.

AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI DOÇ. DR. GÖKALP ÖNER: SONUÇ NE OLURSA OLSUN ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti Kayseri Milletvekili aday adayı Doç. Dr. Gökalp Öner, hafta sonu düzenlenen temayül yoklamasını değerlendirdi.

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı tarafından 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için temayül yoklaması yapıldı. 1689 delegenin oy kullandığı temayül yoklamasında partililer 24 Haziran’da milletvekili sıralamasında yer alacak aday adaylarına oy verdi.

Kadir Has Kongre Merkezi’nde düzenlenen temayül yoklamasında partililere proje ve hedeflerini anlatan AK Parti Kayseri Milletvekili aday adayı Doç. Dr. Gökalp Öner, “27. Dönem seçimleri için hazırlıklarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin ön hazırlığında partililerimizden olumlu geri dönüşler alıyoruz. Temayül yoklaması sonucu her ne olursa olsun biz davamız için her zaman çalışmaya hazırız. AK Parti Kayseri 27. dönem milletvekilliği aday adaylığı temayül yoklamasında desteklerini esirgemeyen tüm teşkilat mensuplarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.