15 Temmuz Fotoğrafları Sergisi

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde Kayseri Devlet Güzel Sanatlar Galerisi tarafından Anadolu Ajansı Arşivinden derlenen 83 adet fotoğraftan oluşan “15 Temmuz  Fotoğrafları Sergisi’ törenle ziyarete açıldı.

Sergi açılışı Kayseri Vali Yardımcısı Baha Başçelik, Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı tarafından gerçekleştirildi. Açılışta hazır bulunan davetliler ve protokol üyeleri huzurunda ilk konuşmayı gerçekleştiren İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş “15 Temmuz 2016” gecesi yaşanan hain darbe girişiminin Türk Milletinin birliğini ve bütünlüğünü bozmaya yönelik olduğunu vurgulayarak vatanımızın ve milletimizin bir daha böyle bir durumu yaşamamasını temenni etti ve 83 fotoğraflık bu serginin hayırlı olmasını diledi.

Vali Yardımcısı Baha Başçelik ise 15 Temmuz’da gerçekleştirilen hain girişimin aziz milletimizin göstermiş olduğu dik duruş sayesinde atlatıldığının altını çizdi ve bu serginin hayırlı olmasını dileyerek sözlerini tamamladı. Serginin açılışını yapan Vali Yardımcısı Baha Başçelik ve protokol üyeleri, sergiyi gezerek fotoğrafları inceledi. Fotoğraf sergisinin 18 Temmuz 2017 tarihine kadar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Kültür Merkezinde ziyarete açık olduğu belirtildi.