Kahraman Şehitlerimizi ziyaret ettik, unutmadık…

Her fırsatta ‘İsimsiz kahraman’ şehitlerimizi, gazilerimizi, yalnızları, kimsesizleri, çaresizleri ziyaret ederim, etmeniz içinde gücüm yettiğince köşe yazılarımda yer veririm.
15 Temmuz Darbe girişiminde Ankara’daki Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci general Semih Terzi’yi öldüren ve Şehit edilen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir’i Niğde’nin Bor ilçesi Çukurkaya köyünde, Ankara Gölbaşı’nda bulunan Polis Özel harekat Merkezi’nde şehit edilen Komiser Yardımcısı Kübra Doğanay’ı Kayseri’nin Yeşilhisar, Komiser Yardımcısı Cennet Yiğit’i de Bünyan’daki mezarlarında ziyaret ettik.
Her zaman darbelere karşı olan ve ‘En kötü Demokrasi bile darbelerden iyidir’ diyen, darbenin acısını çeken biri olarak ziyaret ettiğimiz son Şehitlerimizin nezdinde tüm şehitlerimize dua ettik. Şehitlerimizi biz unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Sadece ‘Şehitler ölmez Vatan bölünmez’ diye slogan atarak Şehitlerimiz cenazelerinden sonra unutulmayı hak etmiyor. Şehitlerimize vefa ve minnet borcumuzun olduğunu hatırlatmak için sizde üzerinize düşen görevi yapın. Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi Gazeteci Davut güleç olarak, sadece son Şehitlerimize, gazilerimize değil, tümüne. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, gazilerimize bir kez daha acil şifalar dilerken, bu Vatan ve Milleti bölmek isteyen tüm hainlere de ‘Yol yakından dönün. Biz acıyarak topraklarımızda misafir ettiklerimiz gibi başka bir ülkeyede gidemeyiz. Bu topraklar bize emanet ‘diyorum.