Elitaş’ın düğünü için Kayseri’ye gelmeyen kalmadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile yapılacak Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş’ın oğlu Hakan’ın düğünü öncesi konuklar Organize Sanayi Camisinde, İstanbul’dan gelen Osman Nuri Topbaş’ın da katıldığı sohbet toplantısında buluştu.

Melikgazi ilçesinde bulunun Organize Sanayi Bölgesindeki 6 bin kişilik camide ögle namazı sonrası buluşan ve 1 saatlik sohbete katılan kadınlı ‘erkekli konuklara üzerinde Bakanın oğlu Hakan ile gelini Aslı’nın adı yazılı, Osman Nuri Topbaş’ın yazdığı”Huzurlu Aile Yuvası?? kitabı dağıtıldı. İstanbul’dan sohbet ve nikah töreni için özel davetli olarak gelen Osman Nuri Topbaş, OSB Camisine girişte, kendisini bekleyen konuklarca karşılandı. Cami hopörlerinden, izdiham oluşmaması için Topbaş hocayı görmek için kimsenin ayağa kalkmaması istendi. Davetiye yerine geçen 175 sayfalık kitapta”Erkek hanımına, hanım beyine sevgiyle baktığında, Cenabı Hak da onlara rahmet nazarıyla bakar. Erkek hanımının ellerini ellerine aldığında her ikisinin günahları, parmaklarının arasından dökülür?? hadisi şerifi, altında da”Her iki cihan saadeti niyetiyle yola çıktığımız bu kıymetli günümüzde sizlerin de katılımınızla bizleri şereflendirmenizi dileriz. Mustafa- Kevser ELİTAŞ, Recep-Muazzez UĞUR?? cümlesi yer aldı. Davetiyenin altında da bugün saat 11.30’da öğle namazı sonrası yapılacak sohbete ilişkin bilgi notu ve nikah yeri belirtildi.

Kayseri’de bu gece saat 19.00’da Aslı ve Hakan Elitaş çiftinin kıyılacak nikahına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu,13 bakan, 150 eski ve yeri milletvekili ile AK Parti ‘den 3 genel başkan yardımcısı ve üst düzey yöneticilerin katılacağı kesinleşti. A protokolün katılacağı dügün nedeniyle Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık korumaları ve Kayseri Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler hava alanı,yol güzergahı, Kayseri Ticaret Odasının 120.yıl töreninin yapılacak Ommer Otel ve düğünün yapılacağı Flamingo tesisleri ve çevresinde güvenlik önlemlerini artırdı.