Abdullah Gül Kayseri’de gezdi, inceledi, gitti

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 2 günlük Kayseri programı çerçevesinde Kayseri Valiliği’ni ziyaret etti.
11. Cumhurbaşkanı Gül ziyaretinin ilk gününde Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i makamında ziyaretinin ardından, T.C. Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müzesi ve Kütüphanesi’nde incelemelerde bulundu.
Ziyaretinin ikinci gününde Abdullah Gül Üniversitesinde incelemelerde bulunan, üniversite yönetimi ve öğretim üyeleri ile yaptığı toplantının ardından Kayseri Valiliği’ni ziyaret eden 11. Cumhurbaşkanı Gül’ü, Vali Düzgün, Vali Yardımcıları ve Valilik birim Müdürleri Valilik girişinde karşıladı.

Vali Düzgün’den Kayseri ile ilgili devam eden çalışmalar hakkında bilgiler alan 11. Cumhurbaşkanı  Gül, Valilik Şeref Defterini de imzaladı.

11. Cumhurbaşkanı Sayın Gül’ün Kayseri Valiliği’ni ziyareti sırasında Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kadir Has Üniversitesi Rektör Yrd. sı Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman ve diğer ilgililer de hazır bulundu.

2 günlük Kayseri programının ardından Kayseri Erkilet Havalimanı’na hareket eden 11. Cumhurbaşkanı Gül, hava yolu ile Kayseri’den ayrıldı.